English Hrvatski Deutsch Français Polish""
Turistička zajednica Općine Dubrovačko primorje
Slano, Croatia
Slano, Croatia

PRONAĐITE SMJEŠTAJ

  • Koji hotel, apartman, kamp?
  • Koliko osoba putuje?
  • Putujete sa djecom
  • Kada biste krenuli?
  • Do kada biste ostali?

eVisitor obavijest Prikupljanje osobnih podataka (GDPR)

Poštovani,

s obzirom da je prema Općoj uredbi ispitanika potrebno jasno i nedvosmisleno informirati o svrsi prikupljanja i obrade osobnih podataka, Hrvatska turistička zajednica je za potrebe informiranja turista pripremila kratak tekst u kojem se navodi pravni temelj za prikupljanje i svrha obrade osobnih podataka koji se unose u eVisitor.

VIŠE...


Slano, Dubrovnik

Vjerojatno još uvijek slabo poznata činjenica u Hrvatskoj, no kroz idućih dvadesetak dana na snagu stupa EU General Data Protection Regulation-Opća uredba o zaštita privatnosti i osobnih podataka.

Ovom uredbom neće biti moguće objavljivati vaše podatke na web stranici Turističke zajednice Dubrovačko primorje kao ni u tiskanim materijalima. Na našoj stranici ovdje u Kutku za iznajmljivače imate Obrazac - Privolu koji možete preuzeti te popunjeni poslati na mail ili dostaviti u ured Turističke zajednice. Obrazac se može uzeti i u uredu TZO Dubrovačko primorje. Svi oni koji se žele i dalje oglašavati na stranici TZO Dubrovačko primorje te u tiskanim materijalima moraju svoje Privole dostaviti do 20.svibnja 2018.godine ili će u protivnom biti uklonjeni sa web stranice. Molimo Vas da u što skorijem roku ispunite i dostavite tražene podatke.
 

PRIVOLA/SUGLASNOST - obrazacUPUTE ZA IZNAJMLJIVAČE (.doc)
- primjer popunjenog obrasca TZ (.docx)


TURISTIČKA ČLANARINA 2017.G (.docx)
BORAVIŠNA PRISTOJBA 2017. (.docx)
- obavijest o promjenama za boravišnu pristojbu za 2018.g (.docx)


CJENIK - ugostiteljskih usluga građana u domaćinstvu (.doc)


- Kućni red (.pdf)
- Obrazac - tz (.pdf)


Za sva pitanja u vezi s Vašim smještajnim kapacitetima, koji se nalaze na web stranicama, ili ih nema, a želite ih dodati, molim Vas da nas kontaktirate!

Trg Ruđera Boškovića 1
20232 Slano

Tel. 00385(0) 20 87 12 36, 
fax. 00385(0) 20 87 15 55

tzo-dubrovacko-primorje@du.t-com.hr

 

Za sve koji imaju pristupne podatke za  B2B pristup: LOGIN (za promjenu ili dodavanje podataka)

  • Dubrovačko Primorje  kroz povijest
    Na području današnje Općine Dubrovačko primorje nisu do danas pronađeni ostatci neolitske provenijencije. Možda će evidentirani lokalitet Špilja, smješten zapadno od naselja Đonta Doli, donijeti nove spoznaje. Prijelazno razdoblje iz kamenog (neolit) u metalno (brončano) doba obuhvaća prva dva stoljeća II. tisućljeća prije Krista.