English Hrvatski Deutsch Français Polish""
Turistička zajednica Općine Dubrovačko primorje
Slano, Croatia
Slano, Croatia

PRONAĐITE SMJEŠTAJ

 • Koji hotel, apartman, kamp?
 • Koliko osoba putuje?
 • Putujete sa djecom
 • Kada biste krenuli?
 • Do kada biste ostali?
Javni poziv za prikupljanje informacija za izradu klasterske brošure
Klaster Dubrovnik, u koji su uključene Turističke zajednice općina Mljet, Dubrovačko primorje, Župa Dubrovačka, Konavle i Turistička zajednica grada Dubrovnika kreiraju novu zajedničku brošuru i web stranicu.

Ovim putem se pozivaju gospodarski subjekti s navedenih područja (Mljet, Dubrovačko primorje, Župa Dubrovačka, Konavle i Dubrovnik) da prijave svoju gospodarsku djelatnost na žutim stranicama u brošuri i na web stranici Klastera Dubrovnik. Gospodarske djelatnosti obuhvaćene ovim pozivom...
saznajte više...

Poštovani privatni iznajmljivači,

 

Još jednom napominjemo da je rok za usklađivanje rješenja za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, izdanih do 2000. god. , do 08.04. 2022. god. Radi se o usklađenju po ubrzanoj proceduri, tako da preporučamo da svi iznajmljivači koji imaju rješenja izdana do 2000. god. da pristupe usklađenju. Dodatna pojašnjenja se mogu pronaći na linku snimka Foruma obiteljskog smještaja održanog 09.03.2022. god., za koji smo Vam uputili poziv da prisustvujete,  gdje se od 49:00 min govori detaljnije o navedenom usklađivanju rješenja.

 

Link: https://vimeo.com/683694213 (49:00 min)

 

Također u prilogu šaljemo zahtjev za usklađenje, koje možete isprintati, ispuniti i poslati poštom do 08.04. na Odjel za turizam, na adresu Vukovarska 16 , 20000 Dubrovnik. Molimo Vas svakako prije slanja da kontaktirate Odjel za turizam DNŽ na telefonski broj 020 / 351 – 047 radi mogućeg traženje dodatne dokumentacije. U slučaju da niste u mogućnosti isprintati navedeni zahtjev, to je moguće napraviti u Turističkom uredu TZO Dubrovačko primorje.

 

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate na tzo@dubrovackoprimorje.hr , na broj telefona 020 871 236 ili osobno u Turističkom uredu.  

 

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE RJESENJA O ODOBRENJU ZA PRUZANJE UGOSTITELJSKIH USLUGA U DOMACINSTVU (strana 1)
ZAHTJEV ZA IZDAVANJE RJESENJA O ODOBRENJU ZA PRUZANJE UGOSTITELJSKIH USLUGA U DOMACINSTVU (strana 2)


S poštovanjem,

Slaven Zvono

TZO Dubrovačko primorje

DirektorPoštovani,

Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije priprema i koordinira aktivnosti vezane za prihvat i smještaj izbjeglica iz Ukrajine.

S obzirom da se u narednim tjednima očekuje povećanje dolazaka izbjeglica u Hrvatsku, u tijeku je prikupljanje podataka o raspoloživom smještaju na području naše županije. Sukladno tome, lokalne turističke zajednice su dobile naputak da, što prije, provjere s vlasnicima smještajnih objekata na svom području o mogućnosti smještaja izbjeglica.

U slučaju da ste zainteresirani za prihvat izbjeglica iz Ukrajine u svoje smještajne objekte, molimo Vas da nas o tome obavijestite na mail: tzo@dubrovačkoprimorje.hr ili na broj telefona 020/871-236.

Unaprijed hvala.

S poštovanjem,
TZO Dubrovačko primorje
Discover Dubrovačko Primorje
THIS IS WHERE YOU WANT TO STAY SAFE
Interactive map of hiking and biking trails Banići - Slano - Majkovi / Interaktivna mapa pjesačkih i biciklističkih staza Banići – Slano – Majkovi
 • Dubrovačko Primorje kroz povijest
  Na području današnje Općine Dubrovačko primorje nisu do danas pronađeni ostatci neolitske provenijencije. Možda će evidentirani lokalitet Špilja, smješten zapadno od naselja Đonta Doli, donijeti nove spoznaje. Prijelazno razdoblje iz kamenog (neolit) u metalno...
   
   
   
 • Hotel "Osmine" - Slano ****
  Hotel "Osmine" - Slano ****
  U ovom lijepom hotelu s vlastitom plažom, 30 min. vožnje od povijesnog grada Dubrovnika, nudimo Vama i Vašoj obitelji ugodan i okrepljujući odmor. U jedinstvenoj "all inclusive" cijeni sadržan je udoban...
   
  Admiral Grand hotel - Slano *****
  Admiral Grand hotel - Slano *****
  Danas je ADMIRAL GRAND HOTEL hotel s 5 zvjezdica, luksuzno opremljen, smješten u mirnoj uvali Slano. Svojim gostima nudi nezaboravne trenutke opuštanja posebno zbog svog prirodnog okruženja. Čini se da hotel doslovno izranja...
 • ACI Marina ''Veljko Barbieri''

  Slano, Dubrovnik

  Najnovija ACI marina u Slanome idealno je polazište za krstarenje Elafitima ili izlet do Dubrovnika, a ime je dobila po idejnome tvorcu lanca ACI marina Veljku Barbieriju. Sagrađena je u prelijepoj uvali koja je oduvijek bila dobro sklonište za sve brodove. Za rekreativce i goste željne aktivnijega odmora Dubrovačko primorje nudi 50 km dugu biciklističku stazu. ACI marina Slano leži u istoimenoj prostranoj i prelijepoj uvali. Do Lopuda, gradića što se pružio duž istoimene uvale istoimenoga otoka okruženoga bujnom vegetacijom, kolijevke dubrovačkoga brodarstva, i njegove uvale Šunj tek je desetak milja plovidbe. Koju milju dalje put istoka čeka nas Koločep, posljednji naseljeni južnojadranski otok.


  Uplovljavanje

  ACI marina “Veljko Barbieri” nalazi se u sjeveroistočnom dijelu prostrane Luke Slano, što se zavukla u kopno na sjevernoj obali Koločepskog kanala ravno nautičku milju. Dobro zaštićena od svih vjetrova još od antičkog doba bila je poznato sidrište. U Luku Slano uplovljava se kroz 340 metara širok prolaz između Gornjeg i Donjeg rta. Na Donjem rtu (W punta uvale) nalazi se svjetionik (C Bl 3s 16m 4M). Lučko svjetlo nalazi se mjesnoj rivi 150 metara sjeverozapadno od marine. Od ulaza u Luku Slano prema marini valja uzeti kurs NE.

  SAZNAJTE VIŠE...


  više...
odmah raspoloživ
nije raspoloživ od danas
kuca meda novakovo greblje biciklisticke staze